c

BSbyEsther

Make-Up ProMake-up MasterclassesHairstylist Pro (creative)

Hairstylist Pro (creative).

Inhoud en technieken
Geef je vaardigheden en kennis een enorme creatieve boost met deze unieke cursus. Geen maanden of een jaar maar een korte en intensieve cursus. Hairstylist Pro (creative) is voor iedereen met én zonder haarervaring. Je hoeft dus geen kapper te zijn om deze hairstylingscursus te volgen. In 2 intensieve dagen leer je de technieken om mooi, gezond en glanzend haar te maken. Je leert te stylen d.m.v. föhn, diverse krultechnieken, touperen, wafelen, bighair maken, polijsten, vlechten, verschillende opsteektechnieken. Er wordt gewerkt met een langhaar oefenhoofd (dollhead) van 100% echt haar (zit in het pakket)

Educator
Esther Knobben heeft veel ervaring in de wereld van make-up en hair. Ze werkt o.a. voor fotografen, verzorgt de visagie/haarstyling bij modeshows en werkt voor uiteenlopende reclameopdrachten en fotoshoots. Ze werkt met de beste vakmensen en heeft haar kennis opgedaan bij de beste opleiders in Nederland. In de verschillende cursussen geeft ze haar kennis vol passie aan jou door. Je leert de fijne kneepjes van het vak, hoort de ins en outs en leert werken volgens de laatste trends.

Cursus / Prijzen:
2 dagen les incl. oefenhoofd en beugel € 525,00 (excl. 21% btw.).
Deelname geldt voor 4 dagdelen. Je neemt voor het volgen van de lessen je eigen materialen mee. Welk materiaal je nodig hebt kun je opvragen via Opvragen materialenlijst .

2 dagen les incl. small pakket € 625,00 (excl. 21% btw.) KORTINGSPRIJS
Inhoud small pakket t.w.v. € 275,00: oefenhoofd en tafelbeugel, div. borstels, kam, klemmen, elastieken, vulstukken,
schuifjes, steekspelden, haarnetjes en div. stylingsproducten.
(je dient bij dit pakket wel je eigen materialen zoals föhn (min. 1500W), krultangen, stijltang, wafeltang mee te nemen om de lessen goed te kunnen volgen)

2 dagen les incl. pro large pakket € 875,00 (excl. 21% btw.) KORTINGSPRIJS
Inhoud pro large pakket t.w.v. € 525,00 : naast de inhoud zoals in het small pakket bevat dit pakket ook professionele materialen zoals een krachtige föhn, 2 krultangen, stijltang, (optioneel een wafeltang).
Je hebt met dit pakket een uiterst professioneel en uitgebreid pakket waarmee je alles kan maken wat je maar wilt.

De cursus wordt gegeven in kleine groepen, max. 10 – 12 personen
(NB: Geen groepslessen dit jaar)

Les Locatie: In overleg/In-House taining
(in-house training op eigen locatie mogelijk bij voldoende deelnemers)

Aarzel niet langer, geef jezelf op via het inschrijfformulier en laat je creatief inspireren in de wereld van hair & make-up.

Private Lessons in overleg, afhankelijk van wensen en locatie (prijs na offerte)
Klik hier en informeer naar de mogelijkheden.

Schrijfjenu-in

Share
Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor een optimale beleving van de website. Klik op de button Accepteren als je akkoord bent.
Accepteren
x
Beautyskills by Esther

Beautyskills by Esther