c

BSbyEsther

Make-Up ProMake-up MasterclassesHairstylist Pro (creative)

Make-up Pro

Voor iedereen die graag op professionele wijze met make-up wil werken, diensten wil uitbreiden of zijn/haar werk naar een hoger level wil brengen. Voor beginnende visagisten en visagisten die hun werk willen perfectioneren, voor kappers en schoonheidsspecialisten.
>> Direct inschrijven >>

Materialen & technieken

In deze cursus komen verschillende materialen en technieken aan bod waarmee je als professioneel visagist direct aan de slag kunt. Je leert de basistechnieken en werken met verschillende materialen en producten, kleuren mengen, camoufleren, gezicht shapen, glansaccenten creëren en natuurlijk komt de opbouw van verschillende make-ups aan bod. Daarnaast leer je epileren (styleren) en tekenen van wenkbrauwen, mondmake-up, eyeliner en smokey eye, beauty make-up, bruidsmake-up, natural make-up en commerciële make-ups die je gelijk kan toepassen in de salon. Tegen het eind van de cursus verzorg je de make-up voor een beautyshoot. Je werkt daarbij samen met een professionele beautyfotograaf en een ervaren model. Na afloop van de cursus ben je in staat, om zelfverzekerd, bij iedereen een professionele en creatieve make-up te zetten.

Trainer

Esther Knobben heeft al veel ervaring in de “visagiewereld”. Ze werkt o.a. voor fotografen, verzorgt de visagie/haarstyling bij modeshows en voor uiteenlopende reclameopdrachten en fotoshoots. Ze werkt met de beste vakmensen en heeft haar kennis opgedaan bij de beste opleiders in Nederland. In deze cursus geeft ze haar kennis vol passie aan jou door. Je leert de fijne kneepjes van het vak, hoort de ins en outs van de make-up wereld en leert werken volgens de laatste trends. Make-up Cursus van BeautySkills by Esther: De professionele make-up opleiding bij jou in de buurt én op een mooie locatie!

Inhoud/Prijs

9 lessen van ca. 3,5 uur! Start meerdere keren per jaar. Alle facetten van visagie komen aan bod.

Les Locatie: In overleg/In-House training
Max. 8 cursisten per groep. Vol=Vol, dus wees er snel bij!
Kleine groepen, verzekerd van individuele aandacht.
Goed te combineren naast een full-time baan of studie.

Totale kosten: € 1650,- euro excl. btw.
Inclusief goed gevulde, professionele make-up koffer t.w.v. € 650,00
(houd rekening met min. 4-6 uur huiswerk per week)

Private Lessons in overleg, afhankelijk van wensen en locatie (prijs na offerte)
Klik hier en infomeer naar de mogelijkheden.

Schrijfjenu-in

 

Share
Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor een optimale beleving van de website. Klik op de button Accepteren als je akkoord bent.
Accepteren
x
Beautyskills by Esther

Beautyskills by Esther