c

BSbyEsther

Make-Up ProMake-up MasterclassesHairstylist basic Pro

Make-Up Masterclasses

De masterclasses starten meerdere keren per jaar. Speciaal voor de visagist die de basis al onder de knie heeft maar nog meer wil weten en kunnen. Uiteraard weer kleine groepen zodat iedereen voldoende tijd en aandacht krijgt. Je leert nog meer aspecten van het vak visagie, er wordt dieper op ingegaan. Tevens laat ik aan de hand van demo’s voorbeelden zien van wat er nog meer mogelijk is. >> Direct inschrijven >>
Alleen voor cursisten met aantoonbare professionele ervaring, neem hierover even contact op.

Masterclass: Refreshing/Trends

Herhaling van de basistechnieken uit de Basic Course; epileren, reinigen, basis (foundation) aanbrengen, kleur bepalen, mengen van verschillende tinten, camoufleren, wenkbrauwen styleren en het fixeren (afpoederen) van de basis.
Vervolgens krijgt het model nog een make-up volgens de laatste trends die je op jouw manier aanbrengt. Kortom…..deze les gaan we even weer de puntjes op de i zetten.
Model: jonge huid, max.21 jr.

Masterclass: Rijpere huid make-up

Je gaat een make-up aanbrengen zoals het hoort bij een rijpere huid. Een rijpere huid verliest haar elasticiteit en heeft meer correctie nodig. Het spreekt vanzelf dat je daarmee rekening houdt wanneer je de make-up aanbrengt. Met eenvoudige tips en technieken leer je hoe je dat doet. Je zult zelfverzekerder zijn wanneer je een model met een “rijpere huid” moet opmaken.
Model: tussen de 45-60 jr.

Masterclass: Donkere huid make-up

Een donkere huid is een vak apart. Voor een donkere huid heb je specifieke (huid)kennis nodig om een “mooie make-up” te kunnen zetten. Je leert met donkere kleuren werken, te mengen en aanbrengen met je vingers. Een basis in soms wel 4 tinten opzetten. Wimpers en wenkbrauwen zijn (vaak) anders dan bij Europese huiden.
Donkere huiden zijn prachtig mits de make-up goed is aangebracht.
Model: middel tot donker getint model. Max. 30 jaar. Donkere tinten foundation zijn eventueel aanwezig.

Masterclass: Over the top look

Totaal anders dan wat er tot nu toe geleerd is, ga je met deze les “over the top”. Je laat je inspireren door bv. “Galliano” of “Sarah Silver” Je gaat buiten de lijnen werken, met felle kleuren aan de slag, je kunt wimpers, glitters, lovertjes, stukjes kant etc.etc. gebruiken. Alles is mogelijk en je kunt je fantasie helemaal laten gaan. Voor shows of fotoshoots heb je al heel wat meer kennis in huis en je ziet wat er allemaal nog meer mogelijk is na deze les. Om het helemaal af te maken zorg je dat het haar en de styling wordt meegenomen voor een mooi eindresultaat.
Model: jonge huid max. 20 jr. Zelf bijzondere materialen meenemen.

Masterclass: Fotomake-up incl. model en fotoshoot.
(ca. 4uur)

Bij make-up geschikt voor fotografie ga je anders te werk dan voor bijvoorbeeld een dag make-up of een bruid. Het vele licht wat van alle kanten op een model valt zorgt ervoor dat er ca. 40% van de make-up verdwijnt. Er moet veel dikker aangebracht worden en je moet meer spelen met donkere en lichte accenten, glans en matte producten afwisselen waardoor er diepte ontstaat. Een fotograaf is aanwezig en zal je alles wat je moet weten vertellen. Aan de hand van een moodboard ga je zelf aan de slag. Ondertussen hoor je hoe een fotoshoot in de praktijk gaat. Van concept tot eindresultaat.
Model wordt voor gezorgd.

Educator

Esther Knobben heeft veel ervaring in de wereld van make-up en hair. Ze werkt o.a. voor fotografen, verzorgt de visagie/haarstyling bij modeshows en werkt voor uiteenlopende reclameopdrachten en fotoshoots. Ze werkt met de beste vakmensen en heeft haar kennis opgedaan bij de beste opleiders in Nederland. In de verschillende cursussen geeft ze haar kennis vol passie aan jou door. Je leert de fijne kneepjes van het vak, hoort de ins en outs en leert werken volgens de laatste trends.

Inhoud

Start meerdere keren per jaar
1 Masterclass duurt ca. 3,5 uur

Les Locatie: In overleg/In-House training

Je werkt met je eigen make-up koffer/tas en zorgt zelf voor een model (behalve bij de Master fotomake-up)
Vergeet niet een goede camera mee te nemen!!!!

Prijzen voor groepslessen zijn te vinden op het inschrijfformulier.

Private Lessons in overleg, afhankelijk van wensen en locatie (prijs na offerte)
Klik hier en infomeer naar de mogelijkheden.

Schrijfjenu-in

 

Share
Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor een optimale beleving van de website. Klik op de button Accepteren als je akkoord bent.
Accepteren
x
Beautyskills by Esther

Beautyskills by Esther